Examinering en Certificering

Persoonscertificering

Ben jij werkzaam in de isolatiebranche en wil jij jouw medewerkers een persoonscertificaat laten halen? OOI heeft in 2016 exclusief Eureka Certificatie de opdracht gegeven om de certificatie in te richten voor isolatiemonteurs. Sindsdien worden isolatiemonteurs op grote schaal in zowel binnen- als buitenland gecertificeerd conform de internationale norm voor persoonscertificatie: ISO 17024:2012. Door medewerkers een persoonscertificaat te laten halen, kun jij opdrachtgevers aantonen dat jij een betrouwbare partner bent. Je geeft hen de zekerheid dat jouw medewerkers over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om de isolatie verantwoord en naar behoren te kunnen uitvoeren.

Goed voorbereid op de examens

Om tot een persoonscertificaat te komen dient de kandidaat deel te nemen aan het theorie-examen en het praktijkexamen, en moet de kandidaat beide examens met een positief resultaat afronden. Om jouw medewerkers goed voor te bereiden op het theorie-examen en het praktijkexamen, kun jij er voor kiezen om jouw medewerkers een opleiding te laten volgen bij OOI. De opleidingen tot Isolatiemonteur Industrie (IMI of IMI-A), worden afgerond met het halen van een persoonscertificaat. Ook kun jij er voor kiezen om een niveaumeting uit te laten voeren. Een niveaumeting kun jij inzetten om snel vast te stellen wat het niveau van de kandidaat is, zodat eventuele benodigde (bij)scholing inzichtelijk wordt. Als werkgever kun jij, in samenspraak met onze docenten, de niveaumeting afstemmen op jouw wensen en behoeften. In overleg wordt de gewenste niveaumeting bepaald en wordt afgesproken wanneer de niveaumeting plaatsvindt.

Direct inschrijven!

Wil jij een medewerker een persoonscertificaat laten halen? Schrijf deze dan direct individueel in voor het eerst volgende examenmoment via onze online boekingsomgeving. Indien u medewerkers eerst een opleiding wilt laten volgen tot Isolatiemonteur Industrie (IMI of IMI-A). Wil jij meer informatie over de mogelijkheden voor een niveaumeting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0181-659555 of stuur een mail naar info@ooi.nl.